Litecoin kopen

Litecoin kopen op een exchange

Het kopen van Litecoin kan via een exchange of beurs. Je moet je dan wel eerst aanmelden bij een exchange. Maar er zijn heel veel verschillende exchanges die ieder een iets andere koers hanteren. Om de beste koers te kunnen krijgen, moet je je dus eerst aanmelden bij verschillende exchanges. Vervolgens moet je continue in de gaten houden waar je het beste Litecoin kunt kopen. Dat is nogal tijdrovend.

Zet je toch door en heb je een keuze voor een exchange gemaakt en het gewenste aantal Litecoin gekocht, dan staan ze gestald op deze beurs. Dat is niet helemaal veilig, omdat de meeste nog centraal gestructureerd zijn en dus gevoelig zijn voor hacks.

Om de Litecoin toch veilig te bewaren dien je deze weer over te maken naar een eigen wallet, maar dat kost je nog meer tijd. 

Litecoin kopen via DXE.nl

Wij weten uit ervaring dat veel beleggers hier tegenaan lopen. Het beleggen in Litecoin kost veel tijd en energie, terwijl jij juist gemak wilt. Vandaar dat wij DXE.nl hebben opgericht. Wij kunnen jou helpen bij het kopen van Litecoin. Wij zijn al aangesloten bij diverse exchanges en kijken voor jou waar de Litecoin tegen de gunstigste koers aangekocht kan worden. Vervolgens beheren wij jouw portefeuille.

Jij geeft ons opdracht tot de aankoop en wij regelen de rest. Op ieder gewenst moment heb je inzage in je eigen portefeuille. Hoeveel Litecoin je in bezit hebt, tegen welke koers je ze hebt gekocht, wat de huidige koers is en wat je rendement op dat moment is.

Wij kunnen het jou dus een stuk makkelijker maken om Litecoin te kopen.

Neem gerust contact met ons op en start met beleggen in Litecoin of maak direct een account aan.

>> Account aanmaken


Registeren