Vechain Thor

Vechain Thor

 

Ticket symbol: VET
Hoeveelheid in omloop: 547.497.243 
Maximale hoeveelheid: 873.378.637

Wil je VET kopen en verkopen? Neem dan contact op met je DXE accountmanager.

Vechain Thor gericht op de logistieke dienstverlening

De Vechain Thor blockchain richt zich op de logistieke dienstverlening (supply chain). Deze onderneming heeft een Smart Chip ontwikkeld die wordt bevestigd in (luxe) producten zodat de kwaliteit en de echtheid ervan kan worden geverifieerd.

Gebaseerd op de VID (Vechain Identity) technologie, kan het product een digitaal profiel worden meegegeven zodat ook allerlei andere informatie over het product kan worden verkregen. Zoals: wie heeft product gemaakt, uit welke materialen bestaat het, wanneer is het gemaakt of het in onderhoud is geweest et cetera. 

De hele toeleveringsketen van fabrikant tot consument kan hiermee worden gevolgd. Elke poging om de eindgebruiker te bedriegen zal zeker worden ontdekt, omdat elke stap van de supply chain kan worden gevolgd. 

Het digitale betaalmiddel is de VET, waarvan er maximaal 1 miljard kunnen worden uitgegeven, en met de Thor Power (THOR) worden de verbruikskosten verrekend. Iedere belegger die VET in zijn wallet heeft staan, ontvangt per dag een minimum aantal Thor Power. 

Vechain Thor maakt gebruik van het Proof of Authority algoritme. Bij dit protocol mogen nodes die zijn goedgekeurd transacties accorderen. De goedkeuring is gebaseerd op de reputatie van de node. Registeren