Ontology

Ontology

 

Ticket symbol: ONT
Hoeveelheid in omloop: 151.292.175
Maximale hoeveelheid: 1.000.000.000

Wil je ONT kopen en verkopen? Neem dan contact op met je DXE accountmanager.

Ontology de private blockchain

Ontology Trust Netwerk is in november 2017 opgericht door Onechain, dezelfde organisatie die NEO heeft gelanceerd.
Deze partijen zijn dan ook nauw met elkaar verbonden. Echter waar NEO één publieke blockchain kent, bestaat Ontology uit een netwerk van private blockchains.

Ontology richt zich op ondernemingen die hun huidige bedrijfsplatformen willen migreren naar de blockchain, maar hun data niet publiekelijk willen delen met andere partijen. Dat is voor veel partijen op dit moment nog een te grote sprong voorwaarts.

Op hun eigen blockchain kunnen ze dan zelf Smart Contracts bouwen. Veelal wordt dit als vrij complex ervaren.
Vandaar dat Ontology een methode heeft ontwikkeld, de zogenaamde SmartX methode, waardoor het ontwikkelen van Smart Contracts veel sneller, efficiënter en eenvoudiger kan.

De token gekoppeld aan Ontology is de ONT en is niet uitgegeven door een Initial Coin Offering, maar via een reeks van airdrops. Een airdrop is een aanbieding aan beleggers om gratis een kleine hoeveelheid tokens te ontvangen.

Als een belegger zich aanmeldde voor de nieuwsbrief ontving hij een aantal ONT- tokens. Ook kregen NEO-bezitters voor iedere NEO die zij bezaten een bepaalde hoeveelheid ONT’s. Op die manier zijn er inmiddels ruim 150 miljoen ONT’s uitgegeven, terwijl de maximale aantal 1 miljard is.Registeren