Bitcoin Gold kopen

Bitcoin Gold kopen op een exchange

Het kopen van Bitcoin Gold kan via een exchange of beurs. Je moet je dan wel eerst aanmelden bij een exchange. Maar er zijn heel veel verschillende exchanges die ieder een iets andere koers hanteren. Om de beste koers te kunnen krijgen, moet je je dus eerst aanmelden bij verschillende exchanges. Vervolgens moet je continue in de gaten houden waar je het beste Bitcoin Gold kunt kopen. Dat is nogal tijdrovend.

Zet je toch door en heb je een keuze voor een exchange gemaakt en het gewenste aantal Bitcoin Gold gekocht, dan staan ze gestald op deze beurs. Dat is niet helemaal veilig, omdat de meeste nog centraal gestructureerd zijn en dus gevoelig zijn voor hacks.

Om de Bitcoin Gold toch veilig te bewaren dien je deze weer over te maken naar een eigen wallet, maar dat kost je nog meer tijd. 

Bitcoin Gold kopen via DXE.nl

Wij weten uit ervaring dat veel beleggers hier tegenaan lopen. Het beleggen in Bitcoin Gold kost veel tijd en energie, terwijl jij juist gemak wilt. Vandaar dat wij DXE.nl hebben opgericht. Wij kunnen jou helpen bij het kopen van Bitcoin Gold. Wij zijn al aangesloten bij diverse exchanges en kijken voor jou waar de Bitcoin Gold tegen de gunstigste koers aangekocht kan worden. Vervolgens beheren wij jouw portefeuille.

Jij geeft ons opdracht tot de aankoop en wij regelen de rest. Op ieder gewenst moment heb je inzage in je eigen portefeuille. Hoeveel Bitcoin Gold je in bezit hebt, tegen welke koers je ze hebt gekocht, wat de huidige koers is en wat je rendement op dat moment is.

Wij kunnen het jou dus een stuk makkelijker maken om Bitcoin Gold te kopen.

Neem gerust contact met ons op en start met beleggen in Bitcoin Gold of maak direct een account aan.

>> Account aanmakenRegisteren